In ‘Toedelejoe’ komt Lukas op bezoek en gaat hij zonder veel woorden met de dreumesen op avontuur.

Nou ja, wie is dat nou? Wie stapt daar nu plots met grote stille stappen de kamer binnen? Nieuwsgierig kijkt hij met grote ogen de kring rond, wie zijn al deze kinderen? Spannend hoor, zoveel ogen op hem gericht. Hup, de handen voor zijn ogen, dan is hij er niet. Of toch wel? Toedelejoe!

Zouden alle jongens en meisjes het goed vinden
als hij vandaag op bezoek komt? Lukas denkt van wel! Zeker als hij laat zien wat voor mooie spullen hij heeft meegenomen. Want kijk eens hoe mooi en sierlijk dit beweegt! Zullen we er samen tegen blazen om het te laten waaien? En luister eens hoe bijzonder zijn been ratelt. Voel eens hoe zacht dit is! Stap allemaal maar in de trein bij Lukas en ontdek zijn bijzondere wereld in jouw vertrouwde omgeving.

In ‘Toedelejoe’ komt Lukas op bezoek en gaat hij zonder veel woorden met de dreumesen op avontuur. De performance is speciaal ontwikkeld voor kinderdagverblijven en komt het best tot z’n recht in een kleine en intieme omgeving.

“Efrem Stein weet met zijn eerlijk en open spel de allerkleinsten van het begin tot het einde vast te houden met een even eenvoudig als speciaal
concept. Wat kan je allemaal doen met inpakpapier. Van het uitpakken van de rol tot het scheuren van het papier, alles krijgt magische proporties. (…) Zeker op het einde als de kinderen een stukje papier krijgen dat ineens van de gigantische waarde blijkt te zijn. Dat bewijst vooral hoe secuur Efrem met de voorstelling omgaat.”
Johnny De MeijerKlein Festijn