Wildpark

“WILDPARK is het jeugdtheaterplatform van Eindhoven, ontstaan vanuit het jeugdtheatergezelschap Hetpaarddatvliegt en in samenwerking met Parktheater. Een kruispunt in de stadsjungle waar mensen en verhalen elkaar ontmoeten en waar kinderen, jongeren en volwassenen volwaardige gesprekspartners zijn.

Het doel van WILDPARK is om te inspireren om zelf aan de slag te gaan, om na te denken en om je creativiteit te gebruiken. Als mens, als maker, op het toneel en in het leven, als kind en als volwassene. WILDPARK biedt een podium voor kinderen en jongeren om hun verhalen vorm te geven en een werkplaats waar een nieuwe generatie makers leert luisteren naar de kinderen om hen heen en in zichzelf, zich kan ontwikkelen en een eigen weg vindt binnen het jeugdtheater.”

Binnenkort is Wildpark hier te zien

31 10 2024 – Anne, 12 jaar, wordt een groot succes, Wildpark i.s.m. Anne van der Steen
Studio De Bakkerij, Rotterdam
1 4 2025 – Anne, 12 jaar, wordt een groot succes, Wildpark i.s.m. Anne van der Steen
Stichting TOP Bemmel, Bemmel
15 4 2025 – Anne, 12 jaar, wordt een groot succes, Wildpark i.s.m. Anne van der Steen
Munttheater Weert, Weert

“Puntig en met een ijzersterke timing waarbij het lachen om dat meisje subtiel plaatsmaakt voor meeleven en voelen; alsof je zelf Anne bent geworden. ‘Anne’ is jeugdtheater zoals je het als kind, jongere en volwassene graag ziet, omdat je met meer bagage naar huis gaat.”

AD

Nieuws & Voorstellingen van Wildpark

[the_grid name=”Wildpark”]