TG THINK

Theatergroep THINK! baseert haar voorstellingen op bekende en minder bekende sprookjes. Het enige wat nodig is, is een speeloppervlakte van 2 bij 2 meter en een stopcontact!

THINK! maakt voorstellingen daar waar sprookjes eindigen. Want wat gebeurde er na: “Ze leefden nog lang en gelukkig?”. Dat verhaal kent nog niemand. THINK! heeft verschillende sprookjesvoorstellingen en zo kan er meerdere keren per dag gespeeld worden voor verschillende leeftijden.

THINK! bestaat uit Marc Nochem en Angelique Dorrestijn. Marc en Angelique hebben veel ervaring in het maken van jeugdtheater. Marc bij Nochem & Van Oers (voorheen Nochem & Van Luyn) en Angelique bij Theatergroep Dries. Sinds 2014 bundelen ze hun krachten als Theatergroep THINK! en maken ze korte, humorvolle theatervoorstellingen, geschikt voor iedereen die dol is op sprookjes. De sfeer van de voorstellingen is zeer energiek en cabaretesk. Hierdoor weten zij altijd de perfecte familievoorstelling te spelen. Ze bewijzen dat sprookjes heus niet alleen voor kinderen zijn!

Binnenkort is TG THINK hier te zien

12-5-2025 Er was weer... Roodkapje, THINK
Nieuwkoop, Nieuwkoop
13-5-2025 Er was weer... Roodkapje, THINK
Liemeer, Zevenhoven
13-5-2025 Er was weer... Roodkapje, THINK
Liemeer, Zevenhoven
16-5-2025 Er was weer... Roodkapje, THINK
Speellokaal Rijnwoude, Rijnwoude
19-5-2025 Er was weer... Roodkapje, THINK
Speellokaal Rijnwoude, Rijnwoude
20-5-2025 Er was weer... Roodkapje, THINK
Ter Aar, Ter Aar
23-5-2025 Er was weer... Roodkapje, THINK
Ter Aar, Ter Aar

“Marc Nochem en Angelique Dorrestijn maken korte voorstellingen waar de energie vanaf spat. Ze hebben ook niet veel nodig om het publiek mee te nemen in de lachopwekkende avonturen van Roodkapje of Sneeuwwitje na de “ze leefden nog lang en gelukkig”.”

Marleen Hiemstra Cultuurbarbaartjes

“THINK slaagt er in om een voorstelling te spelen die het publiek meeneemt in het verhaal, volkomen geboeid, en dat zonder decor, zonder welke toeters en bellen dan ook. Ik vond het fascinerend!“

Ivette Plummenprogrammeur jeugdtheater Parkstad Limburgtheaters

Nieuws & Voorstellingen

[the_grid name=”TG THINK”]