TG Koek en Ui

Koek & Ui is een nieuw theatergezelschap dat is opgezet door theatermaakster en actrice  Lotte Middendorp. Voorheen maakte ze bij Buro Bannink in samenwerking met Onder het Buro solovoorstellingen voor peuters en kleuters. Een eigen theatergroep stond altijd al op haar verlanglijstje. Zo ontstond Koek & Ui.

Na de eerste voorstelling ‘Van mij’ is het nu tijd voor de tweede voorstelling ‘Echt wel!’.

Met een grote dosis energie, humor en fantasie zorgt Koek & Ui ervoor dat niet alleen de kinderen, maar ook de ouders een lach op hun gezicht hebben tijdens de voorstelling.

Binnenkort is TG Koek en Ui hier te zien

22-9-2024 Lach niet, Koek & Ui
De Kerk Oostelbeers, Oost-, West- en Middelbeers
6-10-2024 Lach niet, Koek & Ui
De Buurvrouw, Rotterdam
13-10-2024 Echt wel!, Koek & Ui
De Nieuwe Bibliotheek, Almere
16-10-2024 Lach niet, Koek & Ui
Schotse Kerk, Rotterdam
23-2-2025 Lach niet, Koek & Ui
Verhalenhuis Haarlem, Haarlem

Fotografie: Renatea Chede

“De dames van Koek en Ui slagen er met hun eerste productie in een breed publiek te bereiken. Het speelse verhaal, de met finesse uitgewerkte personages worden nooit overbodig grotesk waardoor volwassenen en een heel brede waaier aan leeftijden van kinderen moeiteloos ontroerd, tot denken en tot lachen aangezet worden.Het acteerwerk is heerlijk gedoseerd en de scènografie sprekend en uitgepuurd. Wat wil je nog meer voor een familiepubliek? Bij ons waren ze reeds twee maal te gast en ik kijk al uit naar de volgende productie.”

Johnny De MeyerArtistiek leiding KLEIN FESTIJN

Nieuws & Voorstellingen van TG Koek en Ui

[the_grid name=”TG Koek en ui”]