tg Graasland

Tg Graasland bestaat uit Emiel de Jong (bekend van cabaretduo ‘Schudden’) en Harold Schraven. Het gezelschap maakt voorstellingen waarbij het toneelbeeld je in een andere wereld zet, waar tekst zoveel mogelijk wordt gemeden en enkel gebruikt wordt wanneer er puntjes op de i staan.

Tg Graasland maakt jeugdtheater voor verschillende leeftijden. Thema’s als overmoed, dood en liefde gaan ze niet uit de weg en toch ligt humor altijd op de loer. Ooit zal Graasland zeker een Elvis-voorstelling maken, live-muziek laten klinken, zal ze mythen en grootse figuren behandelen alsook de kleine man die graag een mythe zou willen zijn.

Met hun nieuwe voorstelling ‘Wachten Op Kado’ is Graasland de samenwerking aangegaan met theatermaker en acteur Rutger Buiter, werkzaam bij spektakeltheatergezelschap Vis à Vis. Deze samenwerking zal in de ogen van tg Graasland leiden tot een nog meer verrassende, meer spectaculaire en meer theatrale stijl van voorstellingen maken en spelen.

Binnenkort is tg Graasland hier te zien

Met Graasland hebben we een garantie op een tevreden publiek en aangename samenwerking. Humor staat centraal, maar de ontroering is nooit ver weg. Heerlijk spel! Ook de openheid en nagesprekken met de spelers overtuigen ons ze steeds weer te boeken. Wij kijken uit naar alle volgende producties!

Johnny De Meyer KLEIN FESTIJN, Gent

“Dag meneer van Dalen is herkenbaar onhandig door zijn ouderdom en vergeetachtigheid, waardoor het heel grappig is… tegelijk voel je hoe pijnlijk dit ook is en zie je dat meneer van Dalen zijn oude leven mist: het leven met zijn vrouw en het varen op zijn boot. Hij voelt de dood naderen, maar houdt nog vast aan alles wat hij heeft (gehad). Totdat hij weet los te laten… waarbij hij zijn einde tegemoet vaart en verenigd wordt met zijn geliefde vrouw… Zucht….”

Paula Groen Platform Cultuureducatie Steenwijkerland

“Grappig en ontroerend, en ook zeer geschikt voor alle mantelzorgers”

Marc Note programmeur, st. Muzenis

Leuk verhaal, goed fysiek spel, humor zowel voor de kinderen als voor de volwassenen. Prachtig decor met verrassende vondsten. Kortom, ik ben benieuwd naar hun volgende kindervoorstelling.”

EvelineArtotheater

Brrr
“TG Graasland brengt met ‘Brrr’ een allesomvattende en geloofwaardige voorstelling waarin iedere gebeurtenis nieuwsgierig maakt naar het volgende (onverwachte) moment, of je nu 3 of 31 bent. Humoristische slapstick waar je in meegaat. De gelaagdheid is sterk. Kinderen leren dat je lief moet zijn voor elkaar ook als je anders bent of de ander niet kent.”

Joriene Blom Zakelijk leider, Zomerterras & Inne

Brrr
“BRRR, mijn topper van de presentatiedag.”

Janneke Everaars De Nieuwe Bibliotheek

[instagram-feed hashtag=”#tggraasland”]

Nieuws & Voorstellingen

[the_grid name=”TG Graasland”]